Virksomhedsbesøg med borgmesteren – april

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

Endnu engang har Business Faxe haft borgmester Ole Vive med rundt i det lokale erhvervsliv. I april måned besøgte de fire virksomheder, Tomas Legarth fortæller:

Vi startede dagen i fanstatisk solskin på Kulturhuset Leopold i Karise, hvor direktør Henrik Friis og vicedirektør Charlotte Kaufmanas fra Karisefonden fortalte om ideen bag organisationens socialøkonomiske aktiviteter og viste rundt i kulturhuset.

Turen gik videre til det nyåbnede Marinetorvet.dk i Haslev, hvor ejer og stifter Jens Juul tog imod og stolt kunne vise Europas største udstilling af marineelektronik og -navigation. Jens glæde sig over den varme velkomst, som han og virksomheden havde fået af både kunder, borgmester og Business Faxe.

Over en dejlig frokosttapas fortalte søstrene og indehaverne af Lev.Vel Sjælland Aps Anette Bång Due og Lene Bång Jensen om deres imponerende virksomhed og udviklingsplaner.

Afslutningsvis viste Poul-Erik Conradsen rundt hos verdens største kemikalie købmand, som han kaldte den hæderkronede kemikalievirksomhed Brenntag Nordic A/S, som levere ingredienser til et hav af kendte produkter.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her