Virksomhedsbesøg med borgmesteren – februar

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

I februar måned havde fire spændende virksomheder besøg. Tomas Legarth fortæller:

Vi startede hos Karl Mertz A/S, som sælger landbrugsmaskiner fra Rønnede afdelingen beliggende i industrikvarteret. Administrerende direktør Anders Mikkelsen, som var mødt op fra hovedkontoret i Sakskøbing og afdelingsleder Jesper Nerup Jensen, viste rundt og fortalte om virksomhedens udvikling og om at man havde valgt Rønnede grundet den infrastrukturelle beliggenhed.

Turen gik videre til Danish Agros hovedkontor i Karise, hvor administrerende direktør Henning Fogh tog imod. Vi fik indsigt i hvordan det fantastiske resultat for 2018 var blevet en realitet og  nogle gode drøftelser om, hvordan der kunne skabes mere værdi, hvis lokale virksomheder på tværs udnyttede synergier både kommercielt, ledelsesmæssigt, teknisk og medarbejdermæssigt.

Herefter kørte vi ”lige rundt om hjørnet” for at besøge Karise Anlæg og Byg A/S, hvor vi mødte indehaver Michael Reimer Dahl, hans hustru Anne-Dorthe og bestyrelsesformand Henrik Sten Hansen. Her har vi virkelig en lokal virksomhed med succes og i vækst. Et sted hvor ordentlighed i mere end én forstand er afsættet for forretningen, ideerne og udviklingen. Mødet sluttede med en god frokost og et billede foran den seneste nyerhvervede anlægsmaskine.

Dagen sluttede i Østsjællands Museums nye domicil på det gamle og nu nyrenoverede rådhus i Faxe. Her viste museumsdirektør Orla Madsen rundt i de fantastiske faciliteter, som både museumsfolk, forskere, skoleklasser og andre besøgende får glæde af. Det bliver helt fantastisk og i perfekt synergi med bestræbelserne i den destinationsudvikling lokale turismevirksomheder samarbejder om.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her