Virksomhedsbesøg med borgmesteren – marts

Borgmester Ole Vive og erhvervsdirektør Tomas Legarth besøger hver måned en række lokale virksomheder for at få et større indblik i, hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.
Vækst og udvikling i det lokale erhverv er essentielt og borgmesterbesøgene er én af måderne, Kommunen og Business Faxe sammen møder, lærer og forstår det lokale erhvervs muligheder og udfordringer.

I marts måned havde endnu tre spændende virksomheder besøg. Tomas Legarth fortæller:

Borgmesterens månedlige rundtur til det lokale erhverv startede i marts hos El- og VVS-virksomheden Finn L. Davidsen A/S på Hovedkontoret i Haslev, hvor indehaver Lasse Houengaard tog imod. Virksomheden er i en rivende udvikling og har fordoblet sin omsætning over de seneste år. I dag er der ca. 150 ansatte, hvoraf 28 er lærlinge, fordelt på 4 Sjællandske adresser. Fokus er på udvikling, ligesom CSR indtænkes i bredeste forstand på alle dimensioner. Sidste succesfulde skud på stammen er et nyt webkoncept, der er målrettet det private segment.

Turen gik videre til Jens Lassen VVS og Varmeinstallatør A/S i Haslev, hvor direktør Petter Lassen bød velkommen. Virksomheden er lokalt solidt forankret og har ca. 35 ansatte med snart 6 lærlinge. Kunderne er mange og tæller også Faxe Kommune, som der er generelt god tilfredshed med. Generationsskiftet er succesfuld på plads og Jens Lassen giver stadig en hånd med hvis det er nødvendigt.

Dagen sluttede hos Inger Skøtt Larsen på Det Blå Marked A/S i Haslev. Den imponerende forretning med hele 10.000 kvm under tag drives af kun 4 medarbejdere og generer 100.000 besøgende hvert år. Inger er virkelig entreprenant og et aktiv for lokalområdet.

Også din virksomhed er vigtig for lokalområdet, så kontakt Business Faxe, hvis du har behov for sparring eller gerne vil have et besøg.
Læs mere her