Vi er endelig klar igen, efter en alt for lang netværkspause!
Og vi mødes allerede torsdag den 6. maj, den første mulige dato!

Efter en meget lang pause, hvor selv naboens beklagelser over vejret har været højdepunkter i dagligdagen, kan vi nu endelig mødes igen, hvis bare vi sørger for håndsprit, mundbind (når vi står op) og god afstand til hinanden (når vi sidder).

Vi når ikke at aftale at afholde mødet hos en af de spændende virksomheder i Faxe kommune, som ellers kunne være en inspirerende vært, og vi når heller ikke at invitere hverken Mette Frederiksen, Benjamin Netanyahu eller Joe Biden.

Derfor mødes vi hos Business Faxe – i den gamle og ucharmerende byrådssal – uden andet på programmet end en grundig opdatering af, hvad I har gået og lavet eller manglet, lidt nyt fra os selv og så en masse tid til netværk.

Vi sørger selvfølgelig også for morgenkaffe og én eller anden slags morgenmad – men det hele bliver på Corona-vilkår.

Da vi ikke har plads til alle medlemmer – i skrivende stund må vi max være 25 personer samlet – vil tilmeldingerne blive behandlet i den orden, som de indkommer! Du modtager en bekræftelse, hvis dit navn kommer på listen.

Inden mødet får du besked om, hvilke restriktioner og krav, vi skal leve op til – men regn som minimum med mundbind ved ankomst og buffet.

Først til mølle får adgang til sæsonens første MorgenForum!

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

06-05-2021

 07.00 – 08.30

Business Faxe
Det Gamle Rådhus
Industrivej 2, 4683 Rønnede

 

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding til Kurt Skjold på ks@businessfaxe.dk eller mobil: 61 37 94 23