Er din virksomhed i gang med digitalisering? Og vil du have del i de mange midler, der investeres for at hjælpe virksomheder med at accelerere deres digitalisering?

Brug en time den 7. april og få indblik i de mange tilskudsmuligheder, der er til virksomheder i Region Sjælland.

Digitalisering er fremtiden, men det kræver noget ekstra at komme med på vognen, hvis ikke man allerede er der. Der findes mange tilskudsmuligheder, du kan udnytte, når du som virksomhed vil digitalisere. Hvad enten der er nye systemer, der skal køres ind i virksomheden, eller du skal udvikle helt nye digitale løsninger omkring dit produkt, er der gode muligheder.

I løbet af en times webinar får du et overblik over, hvilke muligheder der er for at få del i tilskudsmidler, og hvad det kræver.
Du får mulighed for at stille konkrete spørgsmål undervejs og får et indblik i, hvordan du kommer i gang.

Webinaret afholdes af projektleder Randi Terp, som er Erhvervshus Sjælland ekspert og go-to person på området for digitale tilskudsmuligheder, og forretningsudvikler Torben Kristensen, som til daglig hjælper en række virksomheder med at få digitale teknologier ud at virke i virksomheder.

Du kan se Powerp´Pointet fra arrangementet her 

Hvis man har nogen specifikke spørgsmål eller bestemte forventninger til webinaret så tøv endelig ikke med at skrive til info@businessfaxe.dk, så kan projektleder Randi Terp og forretningsudvikling Torben Kristensen forberede sig til netop jeres udgangspunkt.

Kursusstart 07-04-2021

14.00 – 15.00

Webinar

Gratis

Tilmelding i formularen nedenfor.
Indtast meget gerne jeres cvr nummer når I tilmelder jer.

Du kan se præsentationen fra arrangementet her

Arrangementet er tilrettelagt af;

Tilmeldinger er lukket til denne event.