WILLBRANDT Gummiteknik i nye rammer!

De fleste virksomhedsledere i Faxe kommune kender til WILLBRANDT Gummiteknik A/S – og mange ved i forvejen at virksomheden voksede ud af sine rammer i Grobund, og nu er flyttet til et nybygget domicil på Grønlandsgade 9 i Haslev.

Men hvor mange kender årsagerne til WILLBRANDT Gummitekniks succés? Og hvor mange har set den nye bygning indefra?

Hvis du deltager i MorgenForum den 7/9 har du mulighed for at sætte flueben ud for
begge punkter!

Adm. direktør Johnny Anekjær byder velkommen til mødedeltagerne og fortæller om virksomhedens vilde rejse til der, hvor de er i dag – og løfter måske også lidt af sløret for, hvor de er på vej hen.
Efter Johnny Anekjærs indlæg, får formand Niels Buchholst fra Sparringspartnerne ordet, og fortæller bl.a. om de helt særlige kompetencer og vilkår, som Sparringspartnerne kan tilbyde erhvervslivet.

MorgenForum slutter officielt kl. 08:30, men der vil efterfølgende være mulighed for en rundvisning i huset for de særligt interesserede.

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

07-09-2021

 07.00 – 08.30

Willbrandt Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev

 

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

LUKKET FOR TILMELDINGER!
Selvom WILLBRANDT Gummitekniks nye hus er stort, kan vi ikke være flere deltagere i det nye mødelokale.

Send en mail til ks@businessfaxe.dk, hvis du vil skrives på ventelisten – så kontakter vi dig, hvis der kommer et afbud.

Tilmeldinger er lukket til denne event.