Når vi mødes hos RenTrafik i Haslev tirsdag den 5/10, er det ikke bare endnu en køreskole vi besøger!

RenTrafik er nemlig godkendt af Færdselsstyrelsen som ét ud af kun 13 uddannelsescentre i Danmark, og underviser og efteruddanner derfor andre kørelærere.
Det sikrer samtidig skolens høje faglige og pædagogiske niveau.  Og det er faktisk kun 6 år siden at Janus Vorm, som Danmarks yngste kørelærer, stiftede sin skole.

I og ved det nyindrettede teorilokale i køreskolens hus i Jernbanegade 57 i Haslev findes masser køretøjer i form af biler og motorcykler – og en enkelt lidt overraskende effekt: Statuetten for ‘Årets Iværksætter’, som Janus Vorm i 2018 fik af Beierholm på Business Faxes årlige prisuddeling.  Og når man så også husker, at RenTrafik var nomineret til ‘Årets Virksomhed’ i 2020, ved man at Janus Vorm ikke hviler på laurbærrene, men fortsat udvikler sin virksomhed…

Synes du at du har læst denne tekst før? Det har du næsten også, idet det var meningen at Janus Vorm skulle være vært 6/10 2020 – men noget kom i vejen! Så nu tager vi revanche, ses vi den 5 oktober?

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

05-10-2021

 07.00 – 08.30

RenTrafik
Jernbanegade 57
4690 Haslev

 

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding nederst på siden. 

Jeg tilmelder:

Jeg accepterer persondatapolitikken

Jeg ønsker at modtage lokale erhvervsrettede nyheder og invitationer fra Business Faxe

Ja
Nej
Nej, men ønsker at blive medlem nu (udfyld indmeldelsesformularen, inden du tilmelder dig – åbner i ny fane)