’Jeg rør’ aldrig noget stærkere end gin før morgenmaden!’/W.C. Fields
– Gå i W.C. Fields’ fodspor på MorgenForum den 7. december!

Alt stort starter småt
De fleste kan nok huske nogle at historierne om ComPaq Computer, Apple og andre internationale koncerner, der alle startede i et kælderværelse, en garage eller en halvslidt tennissok. Sådan er det ikke helt med Ginbutikken, men alligevel…

I disse dage for kun et år siden trådte Ginbutikken sine barnesko i små kår på Birkedommervej i Vester Egede. Og i år flyttede Ginbutikken så til meget videre rammer i Vestergade 29 i Haslev. Og hvis udviklingen fortsætter på samme måde, skal vi bare være glade for, at vi når at besøge Kenneth og Jesper inden de flytter til New York, eller måske endda Næstved Storcenter!

Spøg til side – engagement og viden er en god kombination, hvis man vil nå langt og højt.
Med denne tekst, bør du tilmelde dig straks – enten her eller ved at sende en mail til Kurt Skjold på ks@businessfaxe.dk.

Uanset om man er velbevandret i Gin eller man er nybegynder, så kan det nogle gange være godt med lidt sparring.
Derfor sætter Kenneth og Jesper en ære i at rådgive og hjælpe dig i din rejse i ginnens verden, for det er en verden der ændrer sig konstant.
Ses vi den 7/12?

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

07-12-2021

 07.00 – 08.30

Ginbutikken
Vestergade 29
4690 Haslev

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding nederst på siden. 

Tilmeldinger er lukket til denne event.