Mød de unge talenter!

På messen d. 20. august kan du møde nysgerrige nyuddannede med viden inden for grøn omstilling, miljøteknologi, strategi og økonomi, samfundsforhold og sundhedsfremme, plan og anlæg mm.

Kunne du godt tænke dig nye øjne på din virksomhed og overvejer du om en akademiker kan være med til at løfte niveauet? Så skal du deltage den 20. august hvor Roskilde Universitet, i samarbejde med Dansk Arbejdsgiverforening, Akademikerne og Københavns Kommune, afholder en kompetence- og karrieremesse med fokus på det gode match mellem virksomheder og nyuddannede kandidater.
Som virksomhed har du en unik chance for at møde mulige kommende medarbejdere dagen og tale direkte med et bredt udvalg af nyuddannede fra RUC.

Hvad kan du forvente?

Dette arrangement er for virksomheder med konkrete jobåbninger eller nysgerrighed på, hvad en nyuddannet kandidat kan gøre af forskel i virksomheden; hvilken slags viden og værktøjer, de har med sig.

Vi forbereder de deltagende kandidater og øver dem i at sætte ord på, hvad de kan, ligesom vi forud for arrangementet introducerer dem for de deltagende virksomheder, sådan at de er forberedt på at tale med lige netop jeres virksomhed. Opstår der god kemi mellem jer og en kandidat, står det jer frit for at fortsætte samarbejdet – gerne i form af en ansættelse. Da vi ved, at det for mange virksomheder er hårde tider, vil der være en bod med information om forskellige støttemuligheder til stede ved arrangementet også.

Hvilke kandidater kan du møde?

Du kan møde kandidater, der har færdiggjort deres uddannelse inden for det sidste år – for en dels vedkommende har de lige afleveret specialet. De vil alle være topmotiverede for at tale med virksomheder og klar til at træde til, hvis I har uløste opgaver liggende i jeres forretning eller på anden vis har brug for udvikling den kommende tid.

Vi inviterer kandidater på tværs af uddannelser, og du kan derfor møde kandidater, der er specialiserede indenfor en række områder, bl.a.: kommunikation og markedsføring, grøn omstilling, strategi og analyse, økonomi og samfundsforhold, sundhedsfremme, ledelse af forandringer og projekter, uddannelse og læring, byplanlægning, kultur og historie, miljø- og molekylærbiologi og meget, meget mere.

Hvad får du ud af det?

Ved at deltage får du mulighed for at møde dine potentielt kommende medarbejdere og påbegynde rekrutteringsprocessen, hvis det er aktuelt for dig. Derudover giver arrangementet dig mulighed for at blive inspireret i forhold til, hvilke uddannelsesprofiler der kan være relevant for virksomheden – nu og i fremtiden. Du vil også kunne få kontakt til relevante kandidater, som kan kontaktes ved næste ansættelse. Sidst men ikke mindst vil din deltagelse skabe bevidsthed om netop din virksomhed blandt de deltagende kandidater og kendskabet til din virksomhed vil sprede sig i deres netværk.

Tilmelding

Vi anbefaler, at I tilmelder jeres hurtigst muligt. Sidste frist for tilmelding er den 1. juli 2021.

Herved sikrer I jer plads, men I giver også mulighed for at markedsføre muligheden for at møde jer i den forberedende kommunikation med de nyuddannede kandidater. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet, og der er plads til maks. 20 virksomheder.

Hvis I ønsker at tilmelde jer eller har spørgsmål af nogen art: Kontakt Maj fra RUC’s karrierevejledning på parker@ruc.dk

Læs one-pageren her 

20-08-2021

10.00 – 13.00

Pris: Gratis og inkl. en let netværksfrokost.
Alle restriktioner, anbefalinger og afstandskrav vil naturligvis blive overholdt.

Kongskilde Industries
Skælskørvej 64
4180 Sorø

Tilmelding Maj fra RUC’s karrierevejledning på parker@ruc.dk

Senest 1. juli 2021.