Find vej i Sociale Medie-Junglen

 

Find vej i Social Medie-Junglen
– og få mere ud af din indsats 

De sociale medier er svære at komme uden om, hvis du vil markedsføre din virksomhed digitalt. Men hvor giver det bedst mening for din virksomhed, at du lægger dine penge og kræfter?

Den 20. maj guider en af Danmarks mest garvede SoMe-eksperter Peter Svarre dig gennem den hastigt voksende jungle af sociale medier, så du kan få mere ud af din indsats.

Stevns Erhvervsråd og Business Faxe er gået sammen om at arrangere et arrangement til alle som har brug for lidt assistance, vejledning og inspiration til hvordan man bedst forholder sig til sociale medier.
Sociale medier rummer nemlig et utal af muligheder for markedsføring, salg og branding af din virksomhed, men i et socialt medielandskab under hastig forandring, kan det være svært at bevare overblikket over, hvor og hvordan din virksomhed får mest ud af sin tilstedeværelse.

Den 20. maj guider SoMe-eksperten Peter Svarre dig igennem junglen af sociale medier. Du vil undervejs blive klogere på, hvad de forskellige medier kan, og hvordan du anvender dem til forskellige formål. Peter kommer både ind på; hvad er sociale medier, hvad kan de og kan man overhoved undgå dem?

Bliv klogere på:  

  • Gøre dig bedre i stand til at prioritere din egen indsats
  • Vurdere hvilke sociale medier giver det bedst mening at bruge i din virksomhed?
  • Guide dig til hvordan du bruger dem til dit formål? Og
  • Hjælpe dig med hvordan bør du prioritere din tid og dine penge på de sociale medier.

Du kan også se frem til at høre de praktiske erfaringer, når tre ejerledere Evt. lidt om cases, når vi har dem fortæller om, hvordan de bruger de sociale medier i deres virksomhed og får værdifuld feedback fra Peter Svarre.

Eventet er for dig der:

  • Bruger de sociale medier i din virksomhed, men gerne vil have mere ud af din indsats.
  • Overvejer at bruge de sociale medier i din virksomhed, men mangler et overblik over mulighederne.

Om Peter Svarre
Den digitale strateg Peter Svarre er en af Danmarks mest erfarne eksperter inden for Sociale Medier. I 2013 udgav han bestseller-bogen ’Den Perfekte Storm’, hvor han som en af de første herhjemme satte fokus på virksomheders strategi på de sociale medier, og han har siden holdt et utal af foredrag om emnet over hele Danmark. Peter Svarre har selv masser af praktisk erfaring på området, da han igennem 20 år har hjulpet virksomheder med at løse deres digitale marketing- og forretningsudfordringer.

Læs mere om Peter Svarre

20-05-2019

17.00 – 20.30

Kulturhuset Leopold
Bredgade 22
4653 Karise

Kr. 299,- ex. moms inkl. let forplejning.

Tilmelding senest den 13. maj kl. 12 HER
Man kan også tilmelde sig på mobilepay nr: 68173
Man skal blot skrive ’20. maj’ som kommentar til betalingen.

Arrangementet er i samarbejde med Stevns Erhvervsråd