(Webinar) Find din virksomheds smertegrænse

På dette webinar vil Carsten Viftrup Andersen fra Karnov Group vise, hvordan du som virksomhedsejer bedst, kan analysere dig frem til virksomhedens smertegrænse i disse corona-krisetider. 

Der tages udgangspunkt i en case med en sund handelsvirksomhed, der står overfor at miste en stor del af sin årsomsætning på grund af COVID-19 situationen. Se hvordan vi med simuleringer kan finde frem til virksomhedens smertegrænse når det kommer til likviditet. Og se også hvordan man kan øge sine overlevelsesmuligheder ved at teste konkrete løsningsscenarier af.

Virksomhederne er bekymret for deres økonomiske situation, hvis Corona-krisen fortsætter

Coronavirus presser tusindvis af virksomheders økonomi! En helt ny opgørelse fra revisorforeningen FSR viser, at hvert syvende selskab allerede kæmper med en lav indtjening og lav eller ingen egenkapital, og balancerer på grænsen til konkurs. Er du en af dem?

Selvom politikerne har givet erhvervslivet en håndsrækning, vil konkurstallet formodentlig blive højere det kommende år.

Det er af afgørende betydning for kriseramte virksomheders overlevelse, at virksomheden og dens rådgivere har overblik over økonomien, og har styr på hvilke tiltag, der kan tages i anvendelse for at virksomheden kan overleve.

Hvem er Karnov Group?

Mødet vil holdes af Carsten Andersen, som for Karnov Group arbejder som specialist i økonomi- og analyseværktøj Karnov Business Optimiser. Han er uddannet Cand. Jur., men har arbejdet det meste af sit liv i den finansielle branche som bl.a. filialdirektør og kundechef. Derudover har han været selvstændig i mange år, hvor han arbejdede med strategisk rådgivning af virksomheder.

Kursusstart 02-04-2020

15.00 – 16.00

Webinar

Gratis

Tilmelding lige herTilmeldingsfrist senest 1 april