Finansiering, prissætning og valueproposition – Bliv klog på det hele den 26. september

Vi har samlet den perfekte pakke til dig!

Få opfrisket din viden omkring finansiering, online markedsføring, den gode historie for netop din virksomhed og vigtigheden af den rigtige prisfastsættelse af dine produkter!
Tre erfarne erhvervsfolk giver deres bud på overstående emner, og giver dig brugbar og praktisk viden. Derefter skal du høre Thomas Kuperman, ejer af Hvalsøe Design, fortælle hvordan virksomheden blandt andet har brugt digital markedsføring i deres udvikling.
Arrangementet afholdes i samarbejde med Sparringspartnerne, som er en sammenslutning af tidligere virksomhedsledere, der stille sig gratis til rådighed for kortere eller længere udviklingsforløb.

Læs mere om de konkrete indlæg og oplægsholdere her:

Alternativ finansiering

Først skal vi høre Direktør Jens Haar fra firmaet Advisement ApS, der har erfaring fra ansættelse i den finansielle verden og har været selvstændig de seneste 10 år. Jens arbejder med finansieringsopgaver og bankdialog med afsæt i egen erfaring. Jens er vant til at formidle sin store viden og erfaringer fra sit virke som sparringspartner, kapitalsøger og finansiel blæksprutte, overfor et publikum af små og mellemstore virksomheder. Jens vil bl.a. fortælle om sine oplevelser med SMV’er over hele Sjælland – og der falder helt sikkert også relevante tips/fifs og ideer af.

Prissætning – Hvad sker, hvis du giver 10% rabat?

Derefter skal vi lære om prissætning når Pål Rikter provokerer, inspirerer og motiverer dig til at se nærmere på din pris- og salgsstrategi. Til trods for, at der knapt findes den aktivitet, der betyder mere for din bundlinje, så er prissætning langt fra topprioritet i SMV-virksomheder i Danmark. Pål vil give dig stærke eksempler på betydningen af din prissætning og komme med helt jordnære anbefalinger til, hvad du bør gøre i morgen. Hvis du er bekymret for din bundlinje, bør du lytte med her.

Pål Rikter er Managing Partner i Rikter Consulting og har bred erfaring med prissætning fra store og små virksomheder.

Valueproposition og hvordan man kommunikerer det ud!

Til sidst vil Susanne Lindø fortæller om, hvordan du finder ind til dén historie, som gør netop din virksomhed unik: Dit løfte til kunderne.
Susanne er ejer og direktør i PR- og kommunikationsbureauet Grønbech og har – ud over at fortælle de gode historier – lang livserfaring med markedsføring for ejerledere, SMV’ere og specialiserede virksomheder.
Desuden giver hun praktiske eksempler på, hvordan det såkaldte ” Value proposition” kan omsættes til nyheder, der bliver bragt, læst, liket og delt.

Og så slutter vi af med Thomas Kuperman fra Hvalsøe Design.

Se programmet her!


Aftenens indlæg:

Kursusstart 26-09-2019

15.00 – 18.00

Business Faxe
Industrivej 2
5683 Rønnede

Gratis

Tilmelding senest den 19. september
Via den nedenstående tilmeldingsformular

Skriv til Kurt Skjold på ks@businessfaxe.dk hvis du ikke nåede tilmeldingsfristen.

Dette arrangement sker i samarbejde med Sparringspartnerne

Tilmeldinger er lukket til denne event.