Erhvervsprisuddeling 2020

´Ses´ vi til årets Erhvervsprisuddeling 2020? 🏆

Den 26. november fejrer vi det lokale erhvervsliv!

Den årlige Erhvervsprisuddeling tjener et vigtigt formål, da vi hos Business Faxe synes det er vigtigt én gang om året at samle det lokale erhvervsliv til en prisuddeling der hylder dem, der har fortjent en særlig anerkendelse. Vi synes det er vigtigt at fejre de lokale succeser, fordi det kan være med til at styrke den lokale stolthed og skabe sammenhængskraft i det lokale erhvervsliv.

Se med når vi afholder Erhvervsprisuddeling 2020 🏆 og vær med til at støtte dit lokalsamfund!

Regeringens sidste nye udmelding og tilhørende restriktioner har indflydelse på vores aktiviteter, også årets Erhvervsprisuddeling 2020! Det betyder IKKE en aflysning, men at vi afvikler festlighederne under hensyntagen til sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Målet med Erhvervsprisuddelingen er at fejre det lokale erhvervsliv og styrke sammenhængskraften – og det kommer stadig til at ske den 26. november.

I år vil Erhvervsprisuddelingen også blive livestreamet, så man kan følge med og heppe på kandidaterne til årets tre erhvervspriser. Man vil også stadig kunne se det spændende indlæg fra Jørgen Nielsen.

Vi har oprettet en begivenhed på Facebook, som I meget gerne må tilmelde jer, og på den måde vise at I støtter det lokale erhverv, og har lyst til at følge med. Og samtidig kan I blive opdateret og se med fra starten.

Vi glæder os til at ´ses´ den 26. november til årets Erhvervsprisuddeling 2020!


Program

17:00 – 17:45   Ankomst for de nominerede 

17:45 – 18:15   Aftenens indlæg af Jørgen Nielsen 

18:15 – 18:45   Prisuddeling 🏆🏆🏆


Jørgen Nielsen har i 20 år haft stillinger i store danske virksomheder som adm. direktør og koncerndirektør, først i Profil Optik A/S og siden i Dagrofa A/S, hvor han stod i spidsen for 4 stærke kædeformater, Meny, Spar, Eurospar og Min Købmand, med en omsætning på 15 mia. og 7.000 medarbejdere.

I tæt parløb med sine medarbejdere, stod Jørgen Nielsen for stiftelsen af den førende nye dagligvarekæde Meny, der på bare 8 måneder leverede dramatiske omsætningsresultater.

I dag er han direktør for Københavns ZOO og bestrider desuden poster som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i flere kendte virksomheder.


Husk at du kan indstille dine kandidater til årets tre erhvervspriser

Send dit bud på årets prismodtagere

Send en mail med en kort begrundelse samt dit bud på en værdig modtager af en eller flere af de tre erhvervspriser senest mandag den 25/10 2020 til erhvervsdirektør Tomas Legarth: tl@businessfaxe.dk. Det er tilladt at indstille sin egen virksomhed.

De indstillede kandidater indgår i en pulje, hvorefter styregruppen nominerer tre kandidater til hver pris, og i sidste ende kårer vinderne. I styregruppen sidder Tomas Legarth på vegne af Business Faxe, Gregers Münter på vegne af TuristForum, Dorte Grøndal Hansen på vegne af Beierholm og Claus Andersen på vegne af Sparekassen Sjælland-Fyn.

26-11-2020

17.00 – 18.30

Rønnede Kro
Vordingborgvej 530
4683 Rønnede

Billetten er inkl. gallamiddag og vinmenu på Rønnede Kro

Billetter til medlemmer af Business Faxe: kr. 500,00
Billetter til ikke medlemmer: kr. 750,00

Du vil modtage en faktura senest når tilmeldingsfristen udløber.
Rabatten for medlemmer bliver først trukket fra på den endelige faktura.
Priserne er ekskl. moms.

Tilmelding senest den 19. november i nedenstående tilmeldingsformular
OBS Begrænsede pladser. Først til mølle princippet

Erhvervspriserne er sponseret af:

Rønnede Kro er medsponsor på arrangementet

Tilmeldinger er lukket til denne event.