Ejerskifte for virksomhedsejere

Alle taler om det, få gør noget ved det

Har du styr på, hvad der skal ske med din virksomhed, når du trækker dig fra bordenden? Hvis ikke, så kom og hør om mulighederne og processen i forbindelse med ejerskifte.

Business Faxe Copenhagen afholder et ejerskiftearrangement for at rette fokus på området og skabe en åben dialog. Arrangementet vil informere virksomhedsejere om ejerskifte og om, hvilke muligheder der er.

Sten Corfix Jensen fra Advokatfirmaet Svendsen indleder med at fortælle overordnet om, hvilke muligheder en virksomhed har, når det er ved at være tid til ejerskifte, men også om, hvilke udfordringer der er forbundet med det. Hovedkonklusionen herfra er, at det aldrig er for tidligt at få lagt en plan.

Martin Aasted Andersen fra Match-Online fortsætter med at forklare, hvordan virksomhedsejere og rådgivere bruger ejerskifteportalen i forbindelse med formidling af en virksomheds ejerskiftesituation. Portalen Match-online.dk kan ligeledes hjælpe med konkrete materialer og værktøjer, som skal gøre processen mere overskuelig.

Der vil blive uddelt gratis ejerskiftemateriale og værktøjer ved arrangementet.

Læs hele invitationen HER 

 10-01-2018

 17.00 – 19.00

 Business Faxe Copenhagen
Industrivej 2
4683 Rønnede

 Gratis for alle interesserede

 Tilmelding senest fredag den 5. januar 2018 per mail: info@businessfaxe.dk

 Dette arrangement er gjort muligt gennem et samarbejde mellem Business Faxe Copenhagen, Advokatfirmaet Svendsen og Match-Online.