Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere

ImplementIværksætterdanmark, DTU Risø & Erhvervshus Sjælland præsentererCirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere

Et branche- og temaspecifikt forløbDTU Risø. 3 3 timer mellem d. 7/4 og d. 28/4. 

Hvis du ønsker at accelerere din grønne forretningsidé til en (på flere måder) bæredygtig virksomhed, skal du deltage på dette forløb om cirkulær økonomi og bæredygighed for iværksættere.

Forløbet er skabt til danske iværksættere med en grøn forretningsidéog som enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.   

Du vil få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

Du ønsker konkrete og velafprøvede værktøjer til at opbygge din egen virksomhed inden for cirkulær økonomi og bæredygtighedDu ønsker et overblik som er i øjenhøjde med dine ressourcer, ambitioner og passion – et overblik, du kan handle på. På dette branche- og temaspecifikke forløb stifter du bekendtskab med de praktiske færdigheder, du skal bruge for at komme godt i gang – ovidere – på vejen som grøn iværksætter.  

  • Du får udviklet en anvendelig og struktureret grøn forretningsmodel, som bliver udarbejdet med værktøjet Business Model Canvas.
  • Du får mulighed for at teste din idé ved hjælp af Design Thinking, og lære hvordan du kan placere din egen forretning i den bæredygtige værdikædemodel.
  • Du får konkret viden om, hvad der skal til for at opnå vækst som bæredygtig iværksætter, overblik over hvordan du kan indgå grønne partnerskaber og mulighed for at lære fra erfarne bæredygtighedsentreprenører.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Implement er eksperter i bæredygtig udvikling og transformation af virksomheder, og har hjulpet mange (både små og store) danske virksomheder med at skalere og udvikle bæredygtige forretningsmodeller. 

Event dage:

07-04-2021 16.30 – 19.30
14-04-2021 16.30 – 19.30
28-04-2021 16.30 – 19.30

Kursusstart 07-04-2021

16.30 – 19.30

Webinar forløb

Gratis

Tilmelding til Kurt Skjold på ks@businessfaxe.dk 

Kurset bliver afholdt i samarbejde med Iværksætterdanmark, Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.