Business Faxe MorgenForum

Business Faxe MorgenForum er et uformelt forum for deling og opdatering af både lokal og generel viden om forhold med relevans for den del af kommunens erhvervsliv, der er medlemmer af Business Faxe.

Møderne giver plads til både almindelig medlemsdialog og til diverse oplæg, indlæg, foredrag og temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.

Mødestruktur

Møderne bliver afholdt på skift hos de forskellige medlemsvirksomheder og altid fra kl. 07:00 til 08:30 den første tirsdag i måneden – undtaget januar, juli og august.

Værtsvirksomhederne sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værtsvirksomheden mulighed for at fortælle om virksomheden, markedet eller anden aktuel information. Det er tanken, at hvert møde også kan indeholde et aktuelt indlæg, som deltagerne aktivt kan kommentere, drøfte eller stille spørgsmål til.

Facilitator

Business Faxes repræsentant på morgenmøderne er erhvervskonsulent Kenneth Gyde Poulsen.
Kenneth har flere års erfaring som facilitator og moderator og har gennem årene planlagt og gennemført en lang række af netværksmøder, workshops og andre events. Han har med sin baggrund i salg og marketing, inden for de kreative erhverv, et skarpt fokus på at skabe værdi og kvalitet.

Sidder du og brænder for at vise din virksomhed frem – eller er du optaget at et emne, en sag eller et stofområde, som du mener alle bør have kendskab til – så er du meget velkommen til at kontakte Kenneth.

Send en mail til kp@businessfaxe.dk, eller få en dialog med Kenneth på 53 60 10 11,hvis du har lyst til at få mange gæster!

Læs mere og tilmeld dig næste møde her

Kontakt os

Kenneth Gyde Poulsen

Erhvervskonsulent

+45 53 60 10 11
kp@businessfaxe.dk