Business Faxe MorgenForum september 2020

 

MorgenForum 1/9 

Første møde efter sommerpausen afholdes hos Nordlie Food A/S i Haslev. Selvom Nordlie rimer på snorlige, er deres varesortiment så absolut temmelig varieret og spænder over mere end 750 varenumre indenfor detail og catering.
Fællesnævneren for de mange specialiteter fra både Europa og Østen er, at kvaliteten skal være i topklasse. Inspirationen til nye produkter håndhentes på messer og rejser i udlandet – og de rejser meget!


Ikke alle ved, at der i Haslev ligger et fødevarefirma med mere end 750 forskellige varenumre på lageret. Men sådan er det med Nordlie Food A/S – og de fleste af varerne er udvalgt på rejser og messer  over store dele af verden. Nordlie Food A/S er i øvrigt en del af D.K. Gruppen A/S som også består af D.K Vinimport ApS.
Alt sammen bærer præg af international handel – og måske kan det være interessant at høre, hvordan Nordlie Food A/S har båret sig ad med at komme helskindede gennem Corona-tiden? Og måske få lidt at vide om, hvordan den enkeltmandsvirksomhed, som blev stiftet 1. december 1973 blev til det Nordlie Food A/S, vi kender i dag?

Så skal du tilmelde dig MorgenForum 1/9 – forplejningen vil nok ikke mangle noget!


Ses vi den 1. september?
Tilmeld dig her – senest 28. august kl. 12

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

01-09-2020

 07.00 – 08.30

Nordlie Food A/S
Finlandsgade 1-11
4690  Haslev

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 28. august kl. 12 via formularen nedenfor

Det kræver medlemskab at deltage i Business Faxe MorgenForum. Alle medlemsvirksomheder kan tilmelde op til to medarbejdere.

Jeg tilmelder:

Jeg accepterer persondatapolitikken

Jeg ønsker at modtage lokale erhvervsrettede nyheder og invitationer fra Business Faxe

Ja
Nej
Nej, men ønsker at blive medlem nu (udfyld indmeldelsesformularen, inden du tilmelder dig – åbner i ny fane)