Business Faxe aflyser MorgenForum den 6/10, som skulle have været afholdt hos trafikskolen RenTrafik i Haslev

Kombinationen af de forlængede og nye restriktioner, herunder pladshensyn og krav om mundbind eller visir i forbindelse med morgenmads-servering og netværk, umuliggør en hensigtsmæssig gennemførelse af morgenmødet.

De planlagte indlæg om RenTrafik’s udfordringer og muligheder samt Faxe Kommunes  initiativer indenfor mobildækning og infrastruktur vil enten blive optaget og streamet eller gennemført ved en senere lejlighed.

Vi har endnu ikke taget stilling til afviklingen af MorgenForum den 3/11 og 1/12.


MorgenForum 6/10 – I teorien kan alt lade sig gøre!

Hør hvordan tirsdag den 6/10, når MorgenForum lander i trafikskolen RenTrafiks teorilokale i Jernbanegade 57 i Haslev.

RenTrafik er nemlig ikke bare endnu en køreskole: RenTrafik er godkendt af Færdselsstyrelsen som ét ud af kun 16 uddannelsescentre i Danmark, og Janus underviser og efteruddanner derfor andre kørelærere. Det sikrer samtidig skolens høje faglige og pædagogiske niveau.  Og det er faktisk kun 5 år siden at Janus Vorm, som Danmarks yngste kørelærer, stiftede sin skole.

I og ved det nyindrettede teorilokale i køreskolens hus i Jernbanegade 57 i Haslev findes masser af køretøjer i form af biler og motorcykler – og en enkelt lidt overraskende effekt: Statuetten for Årets Iværksætter, som Janus Vorm fik i 2018 af Beierholm på Business Faxes årlige prisuddeling.

Hør mere om køreskolens udfordringer og muligheder, når Janus Vorm fortæller om det hele i Værtens Kvarter.
Og hør med, når Ib Østergaard Rasmussen fra Faxe Kommune efterfølgende lægger op til debat om Faxe Kommunes initiativer indenfor mobildækning og -infrastruktur.


Alt sammen på MorgenForum 6/10! Tilmeld dig nu!

NB! Teorilokalet har – trods alt – begrænset plads, og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

06-10-2020

 07.00 – 08.30

RenTrafik
Jernbanegade 57
4690 Haslev

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 02. oktober kl. 12 via formularen nedenfor