Business Faxe MorgenForum november 2020

 

Rammerne om MorgenForum 3/11 er helt unikke

Vi mødes nemlig på Danhostel Faxe, som ligger både på kanten af et af Europas største og smukkeste kalkbrud, et 63 millioner år gammelt koralrev, og i nærheden af den smukke sydsjællandske natur med kort afstand til herregårde, godser, skov og strand.

Danhostel Faxe er et moderne konferencecenter med overnatningstilbud i værelser, der er handicapvenlige og forsynet med eget bad og toilet – og flere med egen indgang.

Men se det selv tirsdag den 3/11, hvor stedets leder, Morten Romme, fortæller om stedet, Prismet og de allestedsnærværende Corona-følger og -restriktioner.

Dagens tema:
Hvem er din sparringspartner – bestyrelse, advisory board eller hvad?

Lone Møller Sørensen, partner i ASNETBoard, fortæller bl.a. hvilke fordele og udbytte du kan have af at  etablere en bestyrelse eller et Advisory Board. ASNETBoard er et non-profit bestyrelsesnetværk, der primært henvender sig til SMV-segmentet.

Den efterfølgende netværkstid kan måske bruges på at drøfte jeres egne muligheder med en bestyrelse eller et Advisory Board.


Tilmeld dig nederst på siden- eller send en mail til mødeleder Kurt Skjold, ks@businessfaxe.dk

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

03-11-2020

 07.00 – 08.30

Danhostel Faxe
Østervej 4
4640 Faxe

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 30. oktober kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.