Business Faxe MorgenForum November 2018

Foto: Den 6. november besøger Business Faxe MorgenForum Willbrandt Gummiteknik.

Novemberudgaven af MorgenForum afholdes i Erhvervshuset Grobund,
hvor værten er adm. direktør for WILLBRANDT Gummiteknik, Johnny Anekjær.

WILLBRANDT Gummiteknik blev grundlagt i 1892 i Hamborg, og i 1994 åbnede den danske afdeling. Vækst og fremdrift har være kendetegnende for virksomhedens danske afdeling, og hos Johnny Anekjær er man ikke kommet sovende til de flotte resultater – men hør mere om erhvervseventyret i programmets punkt ’Værtens Kvarter’.

Dagens eksterne indlæg står Jesper Dalhus fra Jemac Kommunikation for. Mødedeltagerne kan se frem til et inspirerende indlæg om LinkedIn – og Jesper vil bl.a. fortælle om, hvordan vi kan bruge LinkedIn som et værktøj, der både kan hjælpe os med salg og mødebooking.

Jesper Dalhus underviser i anvendelsen af LinkedIn over hele landet, og bruger selv dagligt LinkedIn, som genererer mere end halvdelen af hans firmas kunder. Det må vi se at blive klogere på!

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

 06-11-2018

 07.00 – 08.30

Grobund
Finlandsgade 29
4690 Haslev

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

 Tilmelding senest den 2. november kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.