Business Faxe MorgenForum marts 2020

 

Hos Bay Christensen A/S startede det hele i 1984 med kunden i centrum – og det har ikke ændret sig siden!

Virksomhedens kerneområder er salg og servicering af store og små entreprenørmaskiner- og landbrugsmaskiner, indenfor mange forskellige mærker.

Bay Christensen A/S servicerer alt fra den mindste gravemaskine til den største. Virksomheden har specialiseret sig indenfor entreprenør- og landbrugsbranchens behov, men leverer også maskiner og service til kommuner samt park- og vejvæsen.
Og altså altid med udgangspunkt i kundernes behov og ønsker.


Virksomheden blev i 1984 grundlagt af Carl Bay Christensen. I 2017 blev et glidende generationsskifte indledt mellem stifteren og Morten Christoffersen samt  Mathias Friderichsen. Hør den spændende erhvervshistorie på MorgenForum den 3/3!

 


Dagens ekstranummer står Gylden Media for:

Hvordan bruger jeg digitalisering til at få flere lokale kunder?
Det er ikke nok blot følge den digitale udvikling, man skal også være på forkant af den, for at opnå udbytte af den. Dette gælder også på markedsføringssiden, hvor Gylden Media bl. a. vil introducere mødedeltagerne for den nye søgeportal – Søg og Find.
Som sædvanligt drejer det sig om, hvordan du med få midler kan komme helt til tops i Google søgeoversigten – og ikke bare for detailhandelen, men for ejerledere, SMV’er, håndværkere, entreprenører – ja alle, der gerne vil have mere lokal omsætning, så man sparer nogle af kilometrene og tiden på Sydmotorvejen.
Derudover kommer de ind på andre trends, såsom Sociale Medier, Influensers, Product Placement, Videomarketing og andre nyttige online markedsførings trends. Alt sammen på 20 minutter! Foredragsholdere: Allan Lou & Michael Gyldenstrand.

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

03-03-2020

 07.00 – 08.30

 Bay Christensen A/S
 Industrivej 33
 4683 Rønnede

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 28. februar kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.