Business Faxe MorgenForum Marts 2019

 

Foto: Den 5. februar besøger Business Faxe MorgenForum GB Office.

Martsudgaven af MorgenForum afholdes hos Ko & Co Restaurant hvor indehaver Nicoline Boesen vil byde os velkommen! 

MorgenForum kører den 5/3 til Faxe Ladeplads – for restaurant Ko & Co er en rejse værd, og restauratør Nicoline Nybom tager imod kl. 07:00.

Nicoline Nybom har med 25 år i mad- & vinbranchen overtaget den tidligere Restaurant La Mer i lystbådhavnen i Fakse Ladelads. Nicoline er uddannet både tjener og sommelier, og har tidligere drevet Michelin restaurant i København. De seneste 10 år, har Nicoline desuden drevet engrosforretningen Nybom Vine, som bl.a. importerer vin fra Italien, Spanien, USA & Australien.

Udover Nicolines indlæg under punktet ’Værtens Kvarter’ bliver der naturligvis tid til både netværk og et eksternt indlæg – denne gang præsenteret af Gitte Horndrup fra Horndrup.nu.

Gitte beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning og stresshåndtering. Mødedeltagerne kan se frem til et indlæg om udfordringer og muligheder på rejsen fra passioneret iværksætter til virksomhedsleder med flere ansatte. Gitte Horndrup har mange års erfaring som sygeplejerske, chef for 100 ansatte, konsulent og underviser.

Tilmeld dig allerede nu!

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

 05-03-2019

 07.00 – 08.30

Ko & Co Restaurant
Strandvejen 3
4654 Fakse Ladeplads

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

 Tilmelding senest den 1. marts kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.