Business Faxe MorgenForum Marts 2018

Biografen Kanten er vært ved marts måneds udgave af Business Faxe MorgenForum.

Jesper og Henrik fra Biografen Kanten byder velkommen med morgenmad og en kort præsentation af deres virksomhed, når vi afholder Business Faxe MorgenForum den 6. marts.

Dagens debatindlæg bliver holdt af Anette Pedersen fra Persondata med Omtanke, som vil hjælpe os med at afmystificere den nye persondataforordning, som vi alle er nødsaget til at forholde os til, inden den træder i kraft den 25. maj i år.

Selvom mange virksomheder for længst er i gang med at tilpasse sig forordningen, vil Anette kunne bibringe for mange af os ny viden om, hvordan vi som minimum bør tackle udfordringen.

Mødestruktur

Møderne starter altid kl. 07:00 med forplejning bestemt af værtsvirksomheden.
Så følger ’værtens kvarter’, hvor værten får mulighed for at fortælle om virksomheden og eventuelle særlige succeshistorier – eller måske en udfordring, som værten ønsker belyst. Derefter følger et indlæg om et aktuelt emne, der enten har udgangspunkt i lokale eller generelle forhold med bred appel. Tirsdag den 6/3 drejer emnet sig om persondataforordningen, som kommer til at berøre os alle. Den resterende tid bruger vi på spørgsmål og svar i relation til indlægget, information om næste møde + tid til netværk!

Kommende møder

Business Faxe MorgenForum bliver afholdt den første tirsdag i hver måned – juli og august undtaget – og altid kl. 07:00 – 08:30. Vi mødes på skift hos en medlemsvirksomhed, så vi får lejlighed til at lære hinandens virksomheder at kende. Hvis du ikke har plads til at tage imod, stiller Business Faxe gerne lokaler til rådighed – og du kan stadig være mødets vært. Kontakt mødeleder Kurt Skjold, hvis du er interesseret i at blive vært, eller hvis du har gode idéer til emner, vi kan drøfte på møderne.

Foto: præmieren på Business Faxe MorgenForum blev afholdt 6. februar i privaten hos Jeppe Graa fra Mad Synergi.

 06-03-2018

 07.00 – 08.30

 Biografen Kanten
Østervej 2
4640 Faxe

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

 Tilmelding senest den 28. februar per mail til erhvervskonsulent Kurt Skjold: ks@businessfaxe.dk