Business Faxe MorgenForum juni 2020

 

MorgenForum den 9/6 

Når vi tirsdag den 9/6 mødes på Østsjællands Museum på Rådhusvej 2 i Faxe, er det godt 3 måneder siden vi sidst kunne mødes fysisk! Og selvom museet sørger for at alt kan afvikles i forhold til de gældende regler – og selvom Værtens Kvarter naturligvis vil omhandle museets tilbud og muligheder for erhvervslivet – er mødets hovedtema NETVÆRK!

Om det bliver ved 4- eller 6-mandsborde, eller måske ved montrer, borde og stole i den nye udstilling, ved vi ikke endnu – det er jo først hen ad den 8/6 at de nye muligheder åbenbares.

Den nye udstilling er opbygget i temaer som ’Krigen og Klimakrisen’ og ’Fossiljægernes Skatkammer’ – og en netværkssamtale bliver nok ikke mindre interessant af at være i disse rammer.
Museumsbygningen var oprindeligt rådhus i Faxe Kommune, og i hvert fald første del af mødet bliver afholdt i den tidligere byrådssal. Der er gode parkeringsforhold lige ved indgangen.

Tilmelding som sædvanligt. Vel mødt

Ses vi den 9. juni?
Tilmeld dig her – senest Grundlovsdag, den 5/6 kl. 12

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

09-06-2020

 07.00 – 08.30

Østsjællands Museum
Rådhusvej 2
Faxe

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 5. juni kl. 12 via formularen nedenfor

Det kræver medlemskab at deltage i Business Faxe MorgenForum. Alle medlemsvirksomheder kan tilmelde op til to medarbejdere.

Jeg tilmelder:

Jeg accepterer persondatapolitikken

Jeg ønsker at modtage lokale erhvervsrettede nyheder og invitationer fra Business Faxe

Ja
Nej
Nej, men ønsker at blive medlem nu (udfyld indmeldelsesformularen, inden du tilmelder dig – åbner i ny fane)