Business Faxe MorgenForum februar 2020

 

Årets første MorgenForum i 2020 afholdes hos Lhoist Faxe Kalk i Faxe Ladeplads

Faxe Kalk er en del af Lhoist i Danmark, og specialister i (og leverandør af) kalkprodukter til det skandinaviske marked.

Lhoist i Danmark har et stort sortiment af produkter med kalk, som anvendes af mange forskellige brancher indenfor miljø, glas, kemi, byggeri & anlæg samt landbrug.
Produkter med indhold af brændt kalk kan fås fra fabrikkerne i Faxe og Vejle. De mere specialiserede produkter bliver sendt fra vores produktion i Tyskland og Tjekkiet.

I Faxe Ladeplads produceres kalciumkarbonat-baserede produkter, der bruges indenfor miljø og landbrug, og som fyldstoffer i industrien.
Lhoist Faxe Kalk er i dag, med 65 ansatte og salgskontor i Faxe Ladeplads, en vigtig brik i Lhoist-gruppens nordiske aktiviteter.


På MorgenForum den 4. februar, vil direktør Klaus Rønholt byde godmorgen og tager sig af værtens kvarter bl.a. ved at fortælle om, hvordan råstofbranchen også kan tilføre naturen noget godt!

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

04-02-2020

 07.00 – 08.30

Faxe Kalk
Hovedgaden 13
4654 Faxe Ladeplads

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

Tilmelding senest den 31. januar kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.