Business Faxe MorgenForum April 2019

 

MorgenForum den 2/4 – udvikling er det modsatte af afvikling!

AOF-Øst på Slagterivej 17 i Haslev, danner rammen om apriludgaven af MorgenForum

Dagens indlæg handler alle om mennesker, muligheder og udvikling.

Annette Zacho Lind, konstitueret leder på AOF-øst, fortæller om FVU (forberedende voksenundervisning) for dem, der kunne tænke sig at udvikle en bedre evne til at læse, skrive og regne – eller til f.eks. at tale og forstå engelsk. Ganske gratis for alle.

Johnny R. Hansen, Menevo, fortæller om de såkaldte ressourceforløb, og kommer ind på nogle af de udfordringer, som mennesker i disse forløb ofte har. Heldigvis fortæller han også om, hvordan han og AOF-Øst afhjælper disse udfordringer – og endelig uddyber Johnny vigtigheden af, at finde den helt rigtige praktik til disse borgere. Den rigtige praktik virker udviklende for både praktikant og praktiksted.

Men hver er Jobcentret henne i alt dette? Lige her!

Vi har nemlig også inviteret projektleder Asser Friis Løndal, og her er hans introduktion om sig selv:

’Asser kommer fra Jylland og har en baggrund indenfor Dansk Supermarked. Asser er projektleder i Virksomhedsservice i Faxe Jobcenter. Han vil kort introducere et af de nye produkter, som Jobcenteret har fået på hylden. Produktet er naturligvis (i dagens anledning) gratis. Desuden vil han kort udfordre jer på jeres viden om hvordan i med god succes kan bruge et jobcenter’.

Vil du have besøg af MorgenForum?

Kunne du tænke dig at være vært ved én af vores månedlige morgenmøder, så kontakt mødeleder Kurt Skjold og hør nærmere. Værtsvirksomheden sørger for morgenforplejning og lægger normalt også lokaler til møderne – og i form af ’Værtens kvarter’ får værten mulighed for at fortælle om sin virksomhed, markedet eller anden aktuel information.

Kontakt Kurt Skjold på telefon: 61 37 94 23 eller e-mail: ks@businessfaxe.dk.

 02-04-2019

 07.00 – 08.30

AOF-Øst
Slagterivej 17
4690 Haslev

Gratis for alle medlemmer af Business Faxe.
Ikke medlem? Meld dig ind her

 Tilmelding senest den 29. marts kl. 12 via formularen nedenfor

Tilmeldinger er lukket til denne event.