Eco Valley

Velkommen til fremtidens erhvervspark

Ønsker du central placering af din virksomhed langs E47 motorvejen og i en erhvervsvenlig kommune, så er den kommende erhvervspark Eco Valley stedet for dig.

Eco Valley ligger centralt placeret i den erhvervsvenlige Faxe kommune. Her er fantastisk infrastruktur, nem etableringsproces og konkurrencedygtige kvadratmeterpriser.

I Eco Valley er der plads til mange typer og størrelser af virksomheder, der ønsker optimal logistisk placering og erhvervsgrunde til særdeles gode priser.

Eco Valley består i øjeblikket af 7 byggemodne grunde placeret ved E47 motorvejen. Tilstødende de syv grunde ligger mulighed for flere udstykninger, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til din virksomheds ønsker og behov.

Den centrale placering sikrer din virksomhed kort vej til store eksportmuligheder. Du får optimale betingelser for at føre gods omkring i Danmark og via Sverige og Tyskland i resten af Skandinavien og det øvrige Europa. Den fantastiske infrastruktur betyder også, at dine medarbejdere kan komme frem til Eco Valley fra størstedelen af Sjælland på under én time – også fra København i morgentimerne.

Vi står klar, hvis du ønsker fremvisning og etablerer hurtigt et møde med relevante parter for at sikre en smidig etableringsproces. Og med en kvadratmeterpris, der starter ved 218 kr./m2 inkl. moms og hvor tilslutningsafgift til kloakering er betalt, får du en grund i Eco Valley til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for mere info

Kunne det være interessant at høre mere om grundene, så kontakt os, og vi vender tilbage indenfor 24 timer for en uforpligtende snak.