Eco Valley

Velkommen til fremtidens erhvervspark

Ønsker du central placering af din virksomhed langs E47 motorvejen og i en erhvervsvenlig kommune, så er den kommende erhvervspark Eco Valley stedet for dig.

Eco Valley ligger centralt placeret i den erhvervsvenlige Faxe kommune. Her er fantastisk infrastruktur, nem etableringsproces og konkurrencedygtige kvadratmeterpriser.

I Eco Valley er der plads til mange typer og størrelser af virksomheder, der ønsker optimal logistisk placering og erhvervsgrunde til særdeles gode priser.

Eco Valley består i øjeblikket af 7 byggemodne grunde placeret ved E47 motorvejen. Af de 7 byggemodne grunde er 5 på nuværende tidspunkt solgt (september 2018). Der er således endnu 2 byggemodne grunde til salg. Tilstødende de syv grunde ligger mulighed for flere udstykninger, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til din virksomheds ønsker og behov.

Den centrale placering sikrer din virksomhed kort vej til store eksportmuligheder. Du får optimale betingelser for at føre gods omkring i Danmark og via Sverige og Tyskland i resten af Skandinavien og det øvrige Europa. Den fantastiske infrastruktur betyder også, at dine medarbejdere kan komme frem til Eco Valley fra størstedelen af Sjælland på under én time – også fra København i morgentimerne.

Vi står klar, hvis du ønsker fremvisning og etablerer hurtigt et møde med relevante parter for at sikre en smidig etableringsproces. Og med en kvadratmeterpris, der starter ved 218 kr./m2 inkl. moms og hvor tilslutningsafgift til kloakering er betalt, får du en grund i Eco Valley til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Ring mig op

Vil du vide mere om grundene i Eco Valley, så kontakt os, og vi vender tilbage indenfor 24 timer for en uforpligtende snak.